Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Ψηφιακή Ελλάδα 2007-2013
Εισαγωγή

Στην πορεία για την Ψηφιακή Ελλάδα υλοποιήθηκαν από το 2006 εκατοντάδες δράσεις που αξιοποιούν τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών σε όλο σχεδόν το εύρος της κοινωνίας και της οικονομίας στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής με χρηματοδοτικό εργαλείο το Πρόγραμμα "Κοινωνία της Πληροφορίας".

Η Ψηφιακή Στρατηγική στην δεύτερη φάση υλοποίησής της με διαθέσιμο πλέον χρηματοδοτικό εργαλείο το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση», ακολουθεί μια διαφορετική αντίληψη στο σχεδιασμό νέων δράσεων για την αξιοποίηση των ΤΠΕ από τους Έλληνες πολίτες και τις επιχειρήσεις με «κωδική» ονομασία «Νήματα Δράσεων».

Προϋπόθεση για την συνέχιση της Στρατηγικής για την Ψηφιακή Ελλάδα, αποτέλεσε το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς που αποτελεί το έγγραφο αναφοράς για τον προγραμματισμό των Ταμείων της Ε.Ε. σε εθνικό επίπεδο για την περίοδο 2007-2013.


Ψηφιακή Στρατηγική
photo
Η Ψηφιακή Στρατηγική με το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» ακολουθεί μια διαφορετική, περισσότερο ανθρωποκεντρική αντίληψη, στο σχεδιασμό νέων δράσεων για τις ΤΠΕ.
ΕΣΠΑ 2007-2013
photo
Στη περίοδο που ακολουθεί την υλοποίηση του Γ’ ΚΠΣ 2000-2006, κάθε Κράτος Μέλος έχει καταρτίσει και υποβάλλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς.
banner
Ειδήσεις ΚτΠ
  (26/11/2010) Οι ευρυζωνικές ταχύτητες στην Ευρώπη αυξάνονται
Οι ευρυζωνικές συνδέσεις στην Ευρώπη είναι πολύ πιο γρήγορες σήμερα από ό, τι πρ ...
  (12/11/2010) Η τεχνολογία στηρίζει τις εκλογές!
Το ενδιαφέρον των πολιτών για την ενημέρωση τους μέσω Internet ξεπέρασε κάθε προ ...

Εκδηλώσεις ΚτΠ
   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή