Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Είδηση της Ημέρας
Ο νέος διαδικτυακός τόπος του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση»

Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» ανακοινώνουν ότι ξεκίνησε η λειτουργία του νέου διαδικτυακού τόπου του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», www.digitalplan.gov.gr, ο οποίος αποτελεί πλέον το κεντρικό σημείο πληροφόρησης για το Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση".

Σκοπός της δημιουργίας του νέου διαδικτυακού τόπου είναι η διευκόλυνση της ενημέρωσης όλων των ενδιαφερομένων σχετικά με την πορεία υλοποίησης του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση». Η ανάγκη για αποτελεσματικότερη επικοινωνία, αμεσότερη πρόσβαση στο σύνολο των διαθέσιμων πληροφοριών, ενίσχυση της διαφάνειας ως προς τη λήψη αποφάσεων και βελτίωση του τρόπου πληροφόρησης τόσο των δυνητικών δικαιούχων και δικαιούχων του προγράμματος, όσο και του ευρύτερου κοινού, οδήγησε στη δημιουργία του www.digitalplan.gov.gr.

Το περιεχόμενο του νέου διαδικτυακού τόπου του Ε.Π «Ψηφιακή Σύγκλιση» είναι διαθέσιμο μέσω RSS feeds, με τα οποία μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά τα τελευταία νέα από το Γραφείο Τύπου, τις Ενεργές Προσκλήσεις, Προκηρύξεις και Διαβουλεύσεις του προγράμματος και να τα ενσωματώνετε στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων που χρησιμοποιείτε ή στο προσωπικό σας weblog.

Η ενημέρωση για την εξέλιξη των Προσκλήσεων, Πράξεων, Διαβουλεύσεων και Προκηρύξεων καθίσταται πλέον ευκολότερη μέσω του www.digitalplan.gov.gr, καθώς παρέχεται η δυνατότητα σύνθετων αναζητήσεων. Συγκεκριμένα:

  • Για τις Προσκλήσεις, μέσω της χρήσης της σχετικής φόρμας που επιτρέπει την αναζήτηση πληροφοριών (συνδυαστικά ή μεμονωμένα) με το όνομα του Δικαιούχου, τη Θεματική Ενότητα στην οποία ανήκει η Πρόσκληση και την Κατάστασή της.
  • Για τις Πράξεις, μέσω της χρήσης της σχετικής φόρμας που επιτρέπει την αναζήτηση πληροφοριών (συνδυαστικά ή μεμονωμένα) με το όνομα του Δικαιούχου, του Φορέα Πρότασης, της Πρόσκλησης στην οποία ανήκει, την Κατάσταση της Πράξης, τον Aριθμό Πρωτοκόλλου της.
  • Για τις Διαβουλεύσεις και Προκηρύξεις  παρέχεται δυνατότητα άμεσης αναζήτησης από την αρχική σελίδα μέσω των σχετικών πεδίων.

Το αμέσως προσεχές διάστημα οι διαθέσιμες λειτουργίες του www.digitalplan.gov.gr πρόκειται να εμπλουτισθούν, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της ενημέρωσης των επισκεπτών του.

 


Δείτε τα σχετικά αρχεία:
pdf Δελτίο Τύπου
   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή