Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Ποιους Αφορά
Εισαγωγή


Η Κοινωνία της Πληροφορίας, χωρίς ίσως να το γνωρίζεις, είναι μέρος της καθημερινότητάς σου, γίνεται τμήμα της ζωής σου... Είναι νέες δεξιότητες, νέες υπηρεσίες και σύγχρονες τεχνολογίες, που τις αξιοποιείς καθημερινά για να κάνεις την ημέρα σου πιο άνετη, πιο παραγωγική και πιο πλούσια σε εμπειρίες και γνώση.

Με περισσότερο ή λιγότερο ορατό τρόπο, οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν το πώς ζούμε, το πώς δουλεύουμε, διασκεδάζουμε, μαθαίνουμε και συναναστρεφόμαστε. Η Κοινωνία της Πληροφορίας, αξιοποιεί την τεχνολογία για να σου προσφέρει περισσότερα.

Μάθε γιατί σε αφορά και εκμεταλλεύσου τις δυνατότητές της.


Νέα δεδοµένα και νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη, την ευηµερία και την ποιότητα ζωής. Οι τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνίας αλλάζουν τον τρόπο εργασίας, διασκέδασης, επικοινωνίας και συναλλαγής και µεταλλάσσουν τις βάσεις του οικονοµικού ανταγωνισµού.
Ποιους Αφορά
photo
Τελικοί Δικαιούχοι είναι οι εξειδικευμένοι φορείς οι οποίοι έχουν αναλάβει την υλοποίηση των Μέτρων και των δράσεων του Προγράμματος, ανάλογα με τον τομέα δραστηριοποίησης και τις αρμοδιότητές τους.
photo
Στο πλαίσιο της υλοποίησης χρηματοδοτούμενων πράξεων, οι ανάδοχοι αποτελούν τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που δημιουργούν, αναπτύσσουν και συντηρούν το εκάστοτε έργο.
photo
Η Κοινωνία της Πληροφορίας, χωρίς ίσως να το γνωρίζεις, είναι μέρος της καθημερινότητας σου, γίνεται τμήμα της ζωής σου… Είναι νέες δεξιότητες, νέες υπηρεσίες και σύγχρονες τεχνολογίες που τις αξιοποιείς καθημερινά, για να κάνεις την ημέρα σου πιο άνετη, πιο παραγωγική και πιο πλούσια σε εμπειρίες και γνώση.
   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή