Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Ιδιώτες
Εισαγωγή


Η Κοινωνία της Πληροφορίας, χωρίς ίσως να το γνωρίζεις, είναι μέρος της καθημερινότητας σου, γίνεται τμήμα της ζωής σου… Είναι νέες δεξιότητες, νέες υπηρεσίες και σύγχρονες τεχνολογίες που τις αξιοποιείς καθημερινά, για να κάνεις την ημέρα σου πιο άνετη, πιο παραγωγική και πιο πλούσια σε εμπειρίες και γνώση.


photo
Η Κοινωνία της Πληροφορίας είναι ο σύμμαχος του πολίτη και της επιχείρησης στη σχέση του με τις δημόσιες υπηρεσίες. Οι συναλλαγές με το Δημόσιο γίνονται στην Κοινωνία της Πληροφορίας απλούστερες και πιο γρήγορες, μέσα από τον προσωπικό υπολογιστή, το σπίτι ή το γραφείο και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
Στην ενότητα αυτή μπορείτε να αναζητήσετε έργα του ΕΠ ΚτΠ. Μπορείτε να παραμετροποιήσετε την αναζήτησή σας, επιλέγοντας Τελικό Δικαιούχο, Φορέα Χρηματοδότησης, Φορέα Λειτουργίας, καθώς επίσης και να επιλέξετε έργα από συγκεκριμένους Αξονες, Μέτρα ή Προσκλήσεις.
photo
Το Ανθρώπινο Δίκτυο της Κοινωνίας της Πληροφορίας e-Ακτιβιστές σχεδιάστηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. "ΚτΠ", το 2004. Στην ευρωπαϊκή κοινωνία της γνώσης βασική προϋπόθεση για την οικονομική και κοινωνική σύγκλιση είναι η συμμετοχή του πολίτη.
Ειδήσεις Ε.Π.
  (1/2/2011) Δημόσια διαβούλευση έργου από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ
Το Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) ενημερώνει για την έναρξη δημόσιας δι ...
  (1/2/2011) Δημόσια διαβούλευση έργου από την ΓΓΠΣ
Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων θέτει σε δημόσια διαβούλευση την προ ...

Εκδηλώσεις ΚτΠ
Συχνές Ερωτήσεις
Βρείτε την απάντηση που ζητάτε ψάχνοντας στον κατάλογο με τις πιο συνηθισμένες ε ...

e-Βιβλιοθήκη
 Ευρετήριο Διαβουλεύσεων
 Ευρετήριο Προκηρύξεων
 Ευρετήριο Προσκλήσεων
 Ευρετήριο Μελετών
 Ευρετήριο Επιχειρησιακών Σχεδίων
 Ευρετήριο Θεσμικού Πλαισίου
 Οδηγοί & Υποδείγματα
 Περιοδικό Infosoc

   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή