Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες
Ψηφιακές Υπηρεσίες
photo
Η Κοινωνία της Πληροφορίας είναι ο σύμμαχος του πολίτη και της επιχείρησης στη σχέση του με τις δημόσιες υπηρεσίες. Οι συναλλαγές με το Δημόσιο γίνονται στην Κοινωνία της Πληροφορίας απλούστερες και πιο γρήγορες, μέσα από τον προσωπικό υπολογιστή, το σπίτι ή το γραφείο και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών  (ΚΕΠ).
photo
Αν ελπίζεις σε μια άλλη σχέση κράτους - πολίτη, αναφέρεσαι στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η ΚτΠ είναι ο σύμμαχος του πολίτη και της επιχείρησης στη σχέση του με τις δημόσιες υπηρεσίες. Οι συναλλαγές με το Δημόσιο γίνονται στην ΚτΠ απλούστερες και πιο γρήγορες μέσα από τον υπολογιστή, το σπίτι ή το γραφείο και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
photo
Αν επιθυμείς νέες υπηρεσίες υγείας, ανήκεις στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Ο χώρος της υγείας αποτελεί έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς παρέμβασης για την Κοινωνία της Πληροφορίας.
photo
Αν ονειρεύεσαι ένα καλύτερο περιβάλλον σε κάθε περιφέρεια της χώρας, τότε αναφέρεσαι στην Κοινωνία της Πληροφορίας.
photo
Αν θέλεις να ξεπεράσεις τα όρια επικοινωνίας, τότε είσαι στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η ΚτΠ βασίζεται στη διακίνηση και επεξεργασία πληροφοριών και δεδομένων με ταχύ τρόπο. Η υψηλή ταχύτητα επικοινωνιών απαιτεί την αξιοποίηση του γρήγορου Διαδικτύου, που συνήθως αναφέρεται με τον όρο "ευρυζωνικό" Διαδίκτυο.
photo

Αν φαντάζεσαι τη γνώση δίχως σύνορα, γνωρίζεις την Κοινωνία της Πληροφορίας. Η ΚτΠ κάνει τη γνώση πιο προσιτή και πιο άμεση για όλους. Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί αξιοποιούν καθημερινά τις νέες τεχνολογίες και το Διαδίκτυο, προκειμένου να βρουν και να μεταφέρουν πληροφορίες και δεδομένα, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να συνεργαστούν με νέους τρόπους.
photo

Αν αναζητάς νέο περιεχόμενο στην επιχειρηματικότητα και στην απασχόληση, συμμετέχεις στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Στην ΚτΠ αξιοποιούνται οι νέες τεχνολογίες και οι νέες δεξιότητες, δημιουργώντας νέες επιχειρηματικές δυνατότητες και καλύτερες συνθήκες στην αγορά εργασίας.
photo
Αν θέλεις την ανταγωνιστικότητα και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την ανάπτυξη της επιχείτησής σου και της χώρας σου, τότε είσαι μέρος της Κοινωνίας της Πληροφορίας. Οι επιχειρήσεις σήμερα βρίσκονται σε μια συνεχή μετεξέλιξη, η οποία έχει κύριο υποκινητή την ανάπτυξη της τεχνολογίας.
photo

Αν ονειρεύεσαι μια "ζωντανή" σχέση με τον πολιτισμό, αγγίζεις την Κοινωνία της Πληροφορίας. Οι δυνατότητες που προσφέρουν οι σύγχρονες ΤΠΕ για την ανταλλαγή εικόνων, κειμένων και ήχων, παραμερίζουν τα εμπόδια της γλωσσικής εμβέλειας και παρέχουν σημαντικές ευκαιρίες για την προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Ειδήσεις Ε.Π.
  (1/2/2011) Δημόσια διαβούλευση έργου από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ
Το Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) ενημερώνει για την έναρξη δημόσιας δι ...
  (1/2/2011) Δημόσια διαβούλευση έργου από την ΓΓΠΣ
Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων θέτει σε δημόσια διαβούλευση την προ ...

Εκδηλώσεις ΚτΠ
Συχνές Ερωτήσεις
Βρείτε την απάντηση που ζητάτε ψάχνοντας στον κατάλογο με τις πιο συνηθισμένες ε ...

e-Βιβλιοθήκη
 Ευρετήριο Διαβουλεύσεων
 Ευρετήριο Προκηρύξεων
 Ευρετήριο Προσκλήσεων
 Ευρετήριο Μελετών
 Ευρετήριο Επιχειρησιακών Σχεδίων
 Ευρετήριο Θεσμικού Πλαισίου
 Οδηγοί & Υποδείγματα
 Περιοδικό Infosoc

   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή