Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Επόμενες Εκδηλώσεις ΚτΠ

Προηγούμενες Εκδηλώσεις ΚτΠ
Διεθνές Συνέδριο με τίτλο "Ανοικτή Πρόσβαση: Έρευνα - Εκπαίδευση - Δημόσια Δεδομένα" διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), στις 16-17 Δεκεμβρίου 2010 στην Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Βασιλέως Κωνσταντίνου 48). Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό SPARC Εurope (Scholarly Publishing and Academic Resources Coalition) και την Ένωση Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Βιβλιοθηκών (LIBER).
Διοργανώνεται ημερίδα στην Πάτρα στις 13.12.2010 με σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρησή τους σε θέματα που αφορούν όλο το φάσμα του κανονιστικού και θεσμικού πλαισίου του ΕΣΠΑ καθώς και των διαδικασιών υλοποίησης των Πράξεων.
Στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου ώρα 17:00 θα γίνει παρουσίαση της Βικιπαίδειας και εκμάθηση της βασικής λειτουργίας του wiki σε ανοιχτό κοινό. Η δράση διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ (greeklug).
Στη Λάρισα στις 02.12.2010 με σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρησή τους σε θέματα που αφορούν όλο το φάσμα του κανονιστικού και θεσμικού πλαισίου του ΕΣΠΑ καθώς και των διαδικασιών υλοποίησης των Πράξεων.
Σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης πρώτης διοργάνωσης της έκθεσης το 2009 ανακοινώνεται η διοργάνωση της δεύτερης έκθεσης για το ηλεκτρονικό εμπόριο με τίτλο e-shops 2010.
Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010 (ώρα προσέλευσης 9.30 π.μ), στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Αθήνα – στάση Μετρό Πανεπιστήμιο) διοργανώνεται η ευρωπαϊκής ημερίδα με θέμα Women Choosing ICT Careers: Influencing Policy from Practice.
Η WebWorld είναι η μόνη διοργάνωση στην Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πρόσωπο με πρόσωπο με επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Internet.
Το 12ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010
"H Europeana στην Ελλάδα: Προσθέτοντας Ελληνικό Πολιτιστικό Περιεχόμενο στην Ευρωπαϊκή Ψηφιακή Βιβλιοθήκη"
Πραγματοποιούνται στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης" στην Θεσσαλονίκη ταυτόχρονα η 24η Infosystem και το 16ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής.
   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή