Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Ειδησεογραφία
Εισαγωγή


Στην ενότητα αυτή παρουσιάζεται η τρέχουσα επικαιρότητα και ειδησεογραφία που σηματοδοτεί τις εξελίξεις της Κοινωνίας της Πληροφορίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιλέξτε την κατηγορία των ειδήσεων που θέλετε και διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το διεθνή χώρο, τις ευρωπαϊκές πολιτικές, τους κοινοτικούς και διεθνείς οργανισμούς, το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, τους φορείς της αγοράς και τους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα

Το Pοrtal για την ΚτΠ είναι ένα σύγχρονο επικοινωνιακό εργαλείο το οποίο επιδιώκει να εξασφαλίζει την ενημέρωση της Πύλης με έγκυρο, ενδιαφέρον και επίκαιρο υλικό, ώστε σταδιακά η Δικτυακή Πύλη να εξελιχθεί σε κεντρικό σημείο ευρύτερης ενημέρωσης για τις νέες τεχνολογίες, με ειδήσεις, νέα και εξελίξεις από όλο τον κόσμο.

Οι ειδήσες που δημοσιεύονται σχετίζονται με το διεθνές πλαίσιο, την εθνική πολιτική, το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, τις λειτουργίες του, τις δραστηριότητες και τις κύριες έννοιες της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ) στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αποσκοπούν στη δημιουργία ενός κεντρικού σημείου ενημέρωσης, όχι μόνο για τα θέματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος, αλλά και ευρύτερα για την Κοινωνία της Πληροφορίας και την Ψηφιακή Ελλάδα.

Photo
Mπορείτε να αναζητήσετε ενημέρωση σχετικά με ανακοινώσεις γενικού ενδιαφέροντος, Δημόσιες Διαβουλεύσεις, Προκηρύξεις και Προσκλήσεις των Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και "Κοινωνία της Πληροφορίας".

Photo
Mπορείτε να αναζητήσετε και να διαβάσετε τις ειδήσεις που αφορούν ευρύτερα τις εξελίξεις για την ανάπτυξη της Κοινωνίας της Πληροφορίας. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από την λίστα και να ενημερωθείτε για τις ειδήσεις στην Ελλάδα και τον Διεθνή χώρο, αλλά και τις ειδήσεις που αφορούν ανακοινώσεις και πολιτικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή