Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Ειδήσεις ΚτΠ
Παρουσίαση του πλάνου για το G-Cloud στην Ελλάδα

Στο 12ο Info-ComWorld, ο Ε.Γ. Ψηφιακού Σχεδιασμού, κ. Αντώνης Μαρκόπουλος παρουσίασε το πλάνο της Ειδικής Γραμματείας για την δημιουργία Δημόσιων Κέντρων Δεδομένων και την επιλογή του computing cloud ως βασική υποδομή για το δημόσιο.

Το «παρών» στο 12ο ετήσιο διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld έδωσε η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού, υπο την αιγίδα της οποίας διεξήχθη. Το Συνέδριο, το οποίο διοργάνωσαν για 12η συνεχή χρονιά τα περιοδικά  «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες» και «Info-Com» και η εταιρεία Smart Press Α.Ε., πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010 στο ξενοδοχείο Divani Caravel με τη συμμετοχή δεκάδων Ελλήνων και ξένων ομιλητών και περισσότερους από 2000 συνέδρους.

Η φετινή διοργάνωση είχε ως τίτλο το θέμα «Ψηφιακή Ελλάδα: Στο σταυροδρόμι της ευρυζωνικής ανάπτυξης» και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των στελεχών της αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, που παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις εργασίες της.

Ως ομιλητής στο Συνέδριο, στο οποίο αναπτύχθηκαν οι επιλογές διεξόδου από την οικονομική ύφεση μέσω της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών και της ανάπτυξης της ευρυζωνικότητας, συμμετείχε ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, κ. Αντώνης Μαρκόπουλος. Η τοποθέτησή του είχε ως θέμα «Το cloud computing και τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα».

Για περισσότερα, δείτε την συνημμένη παρουσίαση της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού.


Δείτε τα σχετικά αρχεία:
pdf Παρουσίαση ΕΓ για Cloud Computing και τα νέα Επιχειρηματικά Μοντέλα
   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή