Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Ειδήσεις ΚτΠ
Υπό την Αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού το 12ο Greek ICT FORUM


Ξεκίνησε σήμερα τις εργασίες του το 12ο Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών GREEK ICT FORUM, το οποίο τελεί υπό τη θεσμική αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.


Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, το οποίο ξεκίνησε με μήνυμα χαιρετισμού του Πρωθυπουργού,  κ. Γ. Παπανδρέου, παρουσιάζονται οι στρατηγικές κατευθύνσεις και η πορεία των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που αξιοποιούν τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, τόσο για την αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης όσο και για την στήριξη του ιδιωτικού τομέα.

Μεταξύ των παρουσιάσεων που έλαβαν χώρα την πρώτη μέρα του συνεδρίου περιλαμβάνεται η τοποθέτηση του Ειδικού Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού, κ. Αντώνη Μαρκόπουλου. Η παρουσίαση εστιάζει στην μέχρι τώρα πορεία του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» και στην πρόοδο που έχει σημειωθεί, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σημαντική συμφωνία που υπογράφεται σήμερα με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, με στόχο την αξιοποίηση 150 εκ ευρώ από το Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» για την στήριξη της καινοτομικής επιχειρηματικότητας με σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Οι εργασίες του Συνεδρίου, το οποίο διεξάγεται στο ξενοδοχείο Intercontinental, θα ολοκληρωθούν αύριο, 06 Οκτωβρίου 2010.

Δείτε την συνημμένη παρουσίαση της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού.


Δείτε τα σχετικά αρχεία:
default Παρουσίαση Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού
   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή