Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Ειδήσεις Ε.Π.
Δημόσια διαβούλευση έργου από το Επιμελητήριο Δράμας

Το Επιμελητήριο Δράμας θέτει σε δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη για το έργο "Κόμβος Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Επιμελητηρίου Δράμας".

Το επιμελητήριο Δράμας προτίθεται να υλοποιήσει έναν Κόμβο Ψηφιακών Υπηρεσιών και Επιχειρηματικής Υποστήριξης για την εξυπηρέτηση των συνεργαζόμενων με αυτό επιχειρήσεων και λοιπών εμπλεκόμενων Δημόσιων Φορέων, ο οποίος θα βασίζεται σε ένα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) ψηφιακών υπηρεσιών μέσω Internet προς τις επιχειρήσεις (μέλη του ή μη) που συναλλάσσονται με αυτό, καθώς επίσης και την παροχή ενημέρωσης των διαδικασιών αίτησης για την ολοκλήρωσή τους.

Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες θα προσφέρονται μέσω ενός νέου ολοκληρωμένου Κόμβου Ψηφιακών Υπηρεσιών ο οποίος θα σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο τις σημερινές όσο και τις μελλοντικές ανάγκες του φορέα σε ότι αφορά ψηφιακές υπηρεσίες. Παράλληλα θα εγκατασταθεί μια υποδομή πληροφορικής η οποία θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κόμβου εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα επίπεδα ασφάλειας και διαθεσιμότητας.

Κωδικός ΟΠΣ 292669
Α/Α Υποέργου 1
Π/Υ με ΦΠΑ 250.000,00€
Π/Υ χωρίς ΦΠΑ 210.084,00€
Είδος Διαδικασίας Εργολαβία
Ημερομηνία έναρξης διαβούλευσης: 26/01/2011
Ημερομηνία λήξης διαβούλευσης: 11/2/2011
Χρονική διάρκεια έργου: 7 μήνες

Στοιχεία επικοινωνίας: 
Ονοματεπώνυμο Άλκης Παπαδημητρίου
Ταχυδρομική Διεύθυνση Επιμελητήριο Δράμας
Λαμπριανίδη 40
661100 Δράμα
Τηλέφωνο 25210-55160
Φαξ 25210-55161
E-mail  pap@dramanet.gr
Site www.dramanet.gr

   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή