Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Υπηρεσίες
Πηγή Κειμένου: 
Στην ενότητα αυτή μπορείτε μεταξύ άλλων να επιλέξετε από την παρακάτω λίστα την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και να αναζητήσετε πληροφοριακό υλικό, να επικοινωνήσετε με τις μονάδες ή κάποιο τμήμα της ΕΥΔ, να αναζητήσετε προκηρύξεις, μελέτες, υποδείγματα και νομικά κείμενα, καθώς επίσης και να βρείτε στο λεξικό την ερμηνεία των όρων της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Photo
Στην ενότητα "Χρήσιμα" θα βρείτε χρήσιμα εργαλεία και πληροφορίες σχετικές με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και την Κοινωνία της Πληροφορίας γενικότερα. Υπάρχει ο κατάλογος με απαντήσεις στις πιo συχνές ερωτήσεις, ο κατάλογος με χρήσιμες ιστοσελίδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και το αρχείο των ψηφοφοριών που έχουν πραγματοποιηθεί στη Δικτυακή Πύλη.

Photo
Στην e-Βιβλιοθήκη, μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα που ακολουθεί την ενότητα ή το ευρετήριο που σας ενδιαφέρει και να αναζητήσετε προσκλήσεις, προκηρύξεις, μελέτες, Επιχειρησιακά Σχέδια, νόμους ή άλλα νομικά κείμενα, οδηγούς και υποδείγματα. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε το τρέχον τεύχος του περιοδικού Infosoc ή να κατεβάσετε κάποιο παλαιότερο από το αρχείο.

Photo
Η διαδικτυακή εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής χρησιμοποιείται για την εισαγωγή δελτίων προόδου και τεχνικών δελτίων στο ΟΠΣ.

Photo
Το Λεξικό Όρων Γ' ΚΠΣ είναι ένας αλφαβητικός κατάλογος με όρους που συναντώνται συχνότερα στα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "ΚτΠ". Σκοπός του Λεξικού είναι η σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση, και η ορολογία που περιέχει αναφέρεται στη Διαχείριση - Παρακολούθηση - Αξιολόγηση Προγραμμάτων, στα Δημόσια Τεχνικά Έργα, στη Διάρθρωση της εθνικής Κεντρικής και Περιφερειακής Διοίκησης, στα Θεσμικά Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και σε Χρηματοοικονομικούς όρους. Πηγή του Λεξικού είναι η Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης (ΜΟΔ) του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Photo
Καλώς ήλθατε στην μηχανή αναζήτησης της Δικτυακής Πύλης της Κοινωνίας της Πληροφορίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνετε. Επιλέξτε από τη λίστα τη θεματική κατηγορία που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε τη λέξη ή τις λέξεις που θέλετε, επιλέξτε τον τύπο του αρχείου που ψάχνετε και πατήστε το κουμπί "Αναζήτηση". Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν με τη μορφή λίστας στην ίδια σελίδα.Για να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε, ακολουθήστε κάποιο από τα παρακάτω tips: Η μηχανή αναζήτησης συμπεριλαμβάνει αυτόματα παραλλαγές των λέξεων που βασίζονται στο βασικό κλάδο, όπως οι πληθυντικοί. Για παράδειγμα, η αναζήτηση της λέξης “page” αποδίδει επίσης αποτελέσματα για τη λέξη “pages. Η μηχανή αναζήτησης υποστηρίζει την αναζήτηση ολόκληρων φράσεων απλώς εισάγοντας τις λέξεις κλειδιά μέσα στα εισαγωγικά, π.χ. “Κοινωνία της Πληροφορίας”. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν τις αναφορές των λημμάτων, που βρέθηκαν, είτε σε τονισμένη είτε σε άτονη μορφή. Η μηχανή αναζήτησης παραβλέπει αυτόματα τις κοινές λέξεις όπως “the,” “it,” και “by” καθώς και τους μονοψήφιους αριθμούς. Σαν λέξεις αναζήτησης μπορείτε να συμπεριλάβετε έως και 255 χαρακτήρες.

Photo

Photo

bannerLibrary
photo
Abstract
photo
Abstract
photo
Abstract
photo
Abstract
photo
photo
   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή