Τρόποι πληρωμών στο στοίχημα μέσω διαδικτύου

Μία πολύ σημαντική παράμετρος που θα πρέπει να συνυπολογίσετε αν παίζετε στοίχημα και καζίνο στο διαδίκτυο, είναι οι τρόποι πληρωμών και συναλλαγών γενικότερα που προσφέρει η κάθε εταιρία. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πιο αναλυτικά αυτήν την παράμετρο και θα αναφέρουμε τι πρέπει να προσέξει κάποιος παίχτης ώστε να επιλέξει την εταιρία με τους καταλληλότερους τρόπους πληρωμών με βάση τις ανάγκες του. Διαβάστε για να βρείτε τις oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα που θα είναι οι πιο σχετικές με εσάς.

Οι διαφορετικές τρόποι πληρωμών

Η κάθε εταιρία αναφέρει τους τρόπους (τρόποι πληρωμών) με τους οποίους μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας, να κάνετε ανάληψη και φυσικά πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές που κάνει σε εσάς. Έτσι για παράδειγμα, στις περισσότερες εταιρίες υπάρχει καταρχήν το ηλεκτρονικό πορτοφόλι(e-wallet), που κάνει όλες τις συναλλαγές σας πολύ πιο εύκολες και γρήγορες, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Το πορτοφόλι μπορείτε να το φορτίζετε με διάφορους τρόπους, όπως με μετρητά ή πιστωτική κάρτα σαν VISA ή MasterCard.

Τρόποι πληρωμώνΈπειτα, μπορείτε να κάνετε καταθέσεις χρημάτων φυσικά μέσω πιστωτικών καρτών, οπότε ελέγξτε ποιες πιστωτικές κάρτες δέχεται η κάθε εταιρία. Κάμποσες εταιρίες επίσης δέχονται πληρωμές μέσω προπληρωμένων καρτών όπως η Paysafe, που είναι αρκετά δημοφιλής στους Έλληνες χρήστες, αλλά είναι πιθανό σε κάποια πρακτορεία να έχετε ένα μικρό ποσοστό επιπλέον χρέωσης. Εναλλακτικά, πολλά πρακτορεία προσφέρουν και τον πιο παραδοσιακό τρόπο κατάθεσης χρημάτων με τραπεζικό έμβασμα.

Είναι σημαντικό να ελέγξετε τι όρια ανάληψης υπάρχουν σε κάθε εταιρία. Μπορείτε να σηκώσετε από 10 ευρώ και πάνω ή απαιτούν μεγαλύτερα ποσά όπως 30 ευρώ; Το ίδιο ισχύει και για τα πιθανά όρια καταθέσεων, αφού σε μερικές εταιρίες δε μπορείτε να καταθέσετε για παράδειγμα με κάρτα paysafe μόνο 2 ευρώ, αλλά πάνω από 5. Επιπρόσθετα, τσεκάρετε αν τυχόν υπάρχουν χρεώσεις στις καταθέσεις και αναλήψεις γενικότερα και επιλέξτε ένα πρακτορείο κατά προτίμηση που δεν κάνει καμία επιπλέον χρέωση.

Ακόμα, έχει μεγάλη σημασία να δείτε σε πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα γίνονται οι πληρωμές προς εσάς από την εταιρία όταν κερδίζετε. Με άλλα λόγια πότε έχετε τη δυνατότητα για ανάληψη. Μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού για παράδειγμα, θα πρέπει να είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί μέσα σε 48 ώρες το πολύ, για να πει κανείς ότι είναι μια γρήγορη ανάληψη, ενώ μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς σε 2 με 3 ημέρες.

Οι βασικοί τρόποι πληρωμών συναλλαγών μπορεί να μη διαφέρουν τόσο πολύ, αλλά κάθε πρακτορείο στοιχημάτων θέτει διαφορετικούς όρους και εξυπηρετεί διαφορετικές εταιρίες ανάλογα με τον κάθε τρόπο. Επομένως, κάντε μία έρευνα και επιλέξτε συνετά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που θεωρείτε ότι υπάρχουν. Φυσικά μην ξεχνάτε ότι η ασφάλεια των συναλλαγών σας είναι υποχρεωτική, οπότε πηγαίνετε σε μία αξιόπιστη λύση.

ES

Next Post

Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων και η επιρροή του στο χώρο της τεχνολογίας πληροφοριών

Tue Jun 5 , 2018
Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things) είναι μία έννοια που περιγράφει τη σύνδεση διαφόρων συσκευών με ενσωματωμένους αισθητήρες και εξοπλισμό διασύνδεσης, ώστε να επιτυγχάνεται η συλλογή και μετάδοση δεδομένων μέσα σε ένα δίκτυο. Έτσι για παράδειγμα, οικιακές συσκευές όπως το ψυγείο, οι κλειδαριές και οι θερμοστάτες μπορούν να συνδεθούν […]
Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων