Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Δελτία Τύπου
Δελτία Τύπου

Διαβάστε όλα τα σχετικά δελτία Τύπου που έχει εκδώσει η Επιτροπή Πληροφορικής.

Ολοκληρώθηκε στις 30.11.2005 με ευρεία συμμετοχή φορέων και πολιτών η διαβούλευση για τη νέα Ψηφιακή Στρατηγική 2006-2013, που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο. Η νέα Ψηφιακή Στρατηγική συζητήθηκε σε τρεις ημερίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σημαντική ήταν η συμμετοχή πολιτών και φορέων στη διαβούλευση μέσω e-mail και αλληλογραφίας…

Η Διακομματική Επιτροπή κατά τη συνεδρίαση της 06.09.2004, ενέκρινε την προσφορά του υποέργου 1 του Εθνικού Δικτύου Δημόσιας Διοίκησης «ΣΥΖΕΥΞΙΣ». Αντικείμενο του υποέργου που ενεκρίθη αποτελεί η διάθεση, ως υπηρεσία, δικτύου διανομής και πρόσβασης σε Υπουργεία, Γενικές Γραμματείες, Διαχειριστικές Αρχές και Στρατολογικά γραφεία – υπηρεσίες που βρίσκονται στην περιφέρεια Αττικής.

Η Επιτροπή Πληροφορικής & η Ειδική Γραμματεία του υπουργείου Υγείας κατέληξαν στο νέο σχέδιο υλοποίησης του "IASYS"

Η Επιτροπή Πληροφορικής, το ανώτατο θεσμοθετημένο όργανο για τον καθορισμό της στρατηγικής και την ανάπτυξη της πληροφορικής στη χώρα, έθεσε σήμερα σε διαβούλευση την πρόταση για την ψηφιακή στρατηγική της περιόδου 2006-2013.

Η Επιτροπή για τον καθορισμό της στρατηγικής και την ανάπτυξη της Πληροφορικής, εξέτασε τον Ιούνιο στο πλαίσιο τριών συνεδριάσεων (11.06, 16.06 και 24.06), τα άμεσα ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της πληροφορικής στη χώρα και την εκτέλεση του Επιχειρησιακού Προγράμματος για την Κοινωνία της Πληροφορίας, οριοθετώντας το πλαίσιο των απαιτούμενων παρεμβάσεων.

   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή