Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Ενημέρωση
Εισαγωγή


Photo
Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για κάθε νέα εξέλιξη στον χώρο της Κοινωνίας της Πληροφορίας, όπως παρουσιάζεται στα Δελτία Τύπου που εκδίδονται από την Ειδική Γραμματεία για την ΚτΠ, και να διαβάσετε ενδιαφέρουσες πτυχές θεμάτων σχετικά με την χρήση των νέων τεχνολογιών και των δράσεων (προσκλήσεων και προκηρύξεων) του Επιχειρησιακού Προγράμματος όπως αναδεικνύονται στις ομιλίες και παρουσιάσεις του Ειδικού Γραμματέα και των στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης.


Photo
Ενημερωθείτε μέσα από την τακτική έκδοση των Δελτίων Τύπου της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού για κάθε νέα εξέλιξη στον ευρύτερο χώρο της Κοινωνίας της Πληροφορίας και στις δράσεις του οµώνυµου Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Photo
Διαβάστε τις ομιλίες και τις συνεντεύξεις του Ειδικού Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού, καθηγητή Βασίλη Ασημακόπουλου, μέσα από τις οποίες αναλύονται και αναδεικνύονται ενδιαφέρουσες πτυχές θεμάτων σχετικά με την χρήση των νέων τεχνολογιών.

Photo
Διαβάστε τις παρουσιάσεις των στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης επ' αφορμή την διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων του Ε.Π. "ΚτΠ" μέσα από τις οποίες αναλύονται δράσεις του Επιχειρησιακού αλλά και ευρύτερα θέματα σχετικά με την έκδοση Προσκλήσεων και Προκηρύξεων του Προγράμματος.

   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή