Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Περιοδικό Infosoc
Εισαγωγική Παρουσίαση


Το Infosoc είναι το έντυπο και ηλεκτρονικό περιοδικό που εκδίδει κάθε μήνα η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας», στο πλαίσιο των δράσεων Πληροφόρησης και Δημοσιότητας.

στην υπηρεσία της Κοινωνίας της Πληροφορίας
και της Ενημέρωσης...

Το πρώτο του τεύχος κυκλοφόρησε στα τέλη Ιουνίου του 2002, είχε μόλις 4 σελίδες και η πρεμιέρα του συνέπεσε με τη 2η Επιτροπή Παρακολούθησης, στις 27 Ιουνίου εκείνης της χρονιάς. Προλογίζοντας την έκδοση, ο τότε Ειδικός Γραμματέας για την ΚτΠ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έγραφε πως «καθοριστική για την επιτυχία των πρωτοβουλιών που έχουν ξεκινήσει, αλλά και των δράσεων που έχουμε μπροστά μας, είναι η σωστή ενημέρωση.

Σ’ αυτή την  κατεύθυνση στοχεύει και η συγκεκριμένη έκδοση, καταβάλλοντας μια σημαντική προσπάθεια καταγραφής, περιγραφής και διάδοσης των εξελίξεων στην Κοινωνία της Πληροφορίας».

Ο στόχος του εντύπου –που με το πέρασμα του χρόνου αναβαθμίστηκε από δελτίο σε μικρό περιοδικό, φτάνοντας ως τις 24 σελίδες, για να σταθεροποιηθεί τους τελευταίους μήνες στις 16- παραμένει ο ίδιος. Η θεματολογία του δεν περιορίζεται στις δράσεις του Ε.Π. "ΚτΠ" και την προβολή τους, αλλά εκτείνεται στην παρουσίαση κάθε ενέργειας και δράσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη, που επιδρά και επηρεάζει την Κοινωνία της Πληροφορίας και τις εφαρμογές της.

Το Infosoc κυκλοφορεί στις αρχές κάθε μήνα. Σε ηλεκτρονική μορφή μπορεί να το βρει κάθε ενδιαφερόμενος στις σελίδες που ακολουθούν, ενώ σε έντυπη μορφή αποστέλλεται σε περίπου 6000 συνδρομητές, κυρίως τελικούς δικαιούχους του Ε.Π., αλλά όχι μόνο.

Παράλληλα, εκατοντάδες αντίτυπά του διανέμονται σε εκθέσεις, συνέδρια, ημερίδες και άλλες εκδηλώσεις στις οποίες παίρνει μέρος η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης, με στόχο την προβολή του Ε.Π. "ΚτΠ".

Τρέχον Τεύχος
photo
Διαβάστε online αναλυτικά τα περιεχόμενα του νέου Infosoc (τεύχος Δεκεμβρίου), του έντυπου και ηλεκτρονικού περιοδικού που εκδίδει κάθε μήνα η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. "ΚτΠ", στο πλαίσιο των δράσεων Πληροφόρησης και Δημοσιότητας.
Αρχείο Τευχών
photo
Διαβάστε online αναλυτικά τα περιεχόμενα όλων των τευχών του περιοδικού Infosoc που εκδόθηκαν μέσα στο 2006.
photo
Διαβάστε online αναλυτικά και κατεβάστε σε μορφή pdf όλα τα τεύχη του περιοδικού Infosoc που εκδόθηκαν μέσα στο 2005.
photo
Κατεβάστε σε μορφή pdf τα τεύχη του περιοδικού Infosoc που εκδόθηκαν μέσα στο 2004.
photo
Κατεβάστε σε μορφή pdf όλα τα τεύχη του περιοδικού Infosoc που εκδόθηκαν μέσα στο 2003.
photo
Κατεβάστε σε μορφή pdf όλα τα τεύχη του περιοδικού Infosoc που εκδόθηκαν μέσα στο 2002.
   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή