Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες

Σήματα & Λογότυπα
Λογότυπο Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης


Το σήμα του Γ΄ ΚΠΣ αποτελείται από το εικαστικό σύμβολο και το slogan (μήνυμα) «Ανάπτυξη παντού. Ανάπτυξη για όλους». Το σήμα αυτό πρέπει να ενταχθεί τόσο στην έναρξη όσο και στη λήξη κάθε τηλεοπτικού spot που θα αφορά Προγράμματα που ανήκουν στο Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Στόχος του, η ενοποίηση της επικοινωνίας όλων των επιμέρους Επιχειρησιακών Προγραμμάτων με την επικοινωνία του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, ούτως ώστε όλες οι επιμέρους καμπάνιες να δράσουν αθροιστικά στο μυαλό του πολίτη και να γίνει ξεκάθαρο ότι όλο το αναπτυξιακό εγχείρημα των προγραμμάτων αποτελεί μέρος του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Το συγκεκριμένο σήμα μαζί με το slogan θα χρησιμοποιείται και στο έντυπο υλικό των προγραμμάτων (διαφημιστικές καταχωρήσεις, διαφημιστικά έντυπα, κλπ.).Κατεβάστε το λογότυπο του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης σε μορφή .jpg, διαστάσεις 546x447 pixels (μέγεθος αρχείου 77.7Kb), κάνοντας κλικ εδώ.

Κατεβάστε το λογότυπο του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης σε μορφή .ps (μέγεθος αρχείου 235Kb), κάνοντας κλικ εδώ.


   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή